Yllättäviä uutisia! Karusti loukkaantuneen NHL-tähden tilasta uutta tietoa

© Kuva: Getty Images
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Montreal Canadiensin kotisivut viestivät sunnuntai-iltana iloisia uutisia. Boston Bruins -pakki Zdeno Charan hirmulämärin viikonloppuna päähänsä saanut hyökkääjä Phillip Danault nimittäin voi lähteä sairaalasta kotiin, jossa hän jatkaa toipumistaan.

Karmeasta tilanteesta videon voit katsoa täältä. Kuten videosta jokainen näkee, on Danaultin siirtyminen jo nyt kotiin yllättävä, joskin ehdottoman positiivinen asia. Tilanteessa olisi voinut käydä huomattavasti pahemminkin.

Nyt asiat ovat kuitenkin parempaan päin, ja 24-vuotiaan hyökkääjän uutinen on iloinen asia luonnollisesti myös Habs-leirissä.

– Sain tekstiviestin hänen tyttöystävältä, joka vastasi minulle. Tämä on mukava tapa aloittaa päivä, olemme onnellisia, Chicago Blackhawks -varauksen joukkuekaveri Nicolas Deslauriers sanoi seuran nettisivuilla viitaten saamaansa ilouutiseen.

Danault on iso osa joukkuetta, onhan hän viime aikoina viilettänyt Canadiensin ykkössentterin paikalla. Peliaika tosin on pyörinyt noin vartin paikkeilla.

Montrealiin kesken kauden 2015-16 siirtynyt hyökkääjä on nakuttanut tällä kaudella seitsemän maalia ja yhteensä 23 pinnaa. Jos hän ei joudu olemaan sivussa pitkään, saattaa Danault laittaa yhden kauden piste-ennätyksensä (13+27=40) uusiksi.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!