Pudotuspelipaikkansa jo sinetöineen Helsingin Jokerien kausi KHL:ssä jatkuu tänään ottelulla kiinalaista Kunlunia vastaan. Edellisessä koitoksesssa upean voiton napannut helsinkiläispoppoo lähtee mittelöön hieman siipirikkoisena muutaman loukkaantumisen takia.

Jokerit tiedottaa nettisivuillaan, että loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat paluumuuttaja, maalilinko Steve Moses sekä peruspakki Juho Rautanen.

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että maajoukkueestakin tuttu hyökkääjä Tommi Huhtala palaa puolustajan paikalle Sami Lepistön pariksi. Mosesin ja Huhtalan paikat hyökkäysketjuissa ottavat Olli Palola ja Tomi Mäki.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Mosesin ja Rautasen lisäksi puolustajat Niclas Andersen, Mike Lundin ja Rasmus Rissanen sekä hyökkääjä Antti Pihlström.

Jokerit-Kunlun -peli alkaa Helsingissä kello 18.30