JYP-Sport
Tiistaina 30.1 klo 18.30
Liiga

JYP ja Vaasan Sport kohtaavat tiistai-illan Liiga-kierroksella. JYP yrittää varmistaa itselleen vähintäänkin pudotuspelien kotiedun, kun taas Sport näyttää juuttuneen pysyvästi sarjan viimeiseksi.

Ottelussa voidaan nähdä paljon maaleja, ja luultavasti pääosin kotijoukkueen tekemänä. Isomaalisesta ottelusta löytyy mukavia kertoimia Mr.Greenin kautta. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa.

JYP-Sport yli 5.5 maalia – kerroin 2.04! Lunasta myös 25€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

JYP höykytti sarjakakkosta TPS:ää viime perjantaina oikein kunnolla, kun se haki sarjapisteet komealla 7-1-voitolla! Muutenkin kovavireinen joukkue löytyy kuntopuntarista toiselta sijalta heti Kärppien jälkeen, ja mikä tärkeintä, tason ihmeellinen heittely on ainakin tällä hetkellä vain kaukainen muisto.

Sportin kausi on ollut sanalla sanoen surkea. Se on valahtanut sarjan viimeiseksi ja pudotuspelihaaveet on unohdettu ja aikaa sitten. Kaikesta huolimatta edellinen liigaviikko sujui myönteisissä merkeissä, kun joukkue raapi kasaan kolme voittoa. Toki vastustajina olivat Ässät, Jukurit ja SaiPa. Nyt vastus vaikenee kertaheitolla roimasti

Huimassa vireessä oleva JYP taistelee vielä kynsin ja hampain jopa runkosarjan toisesta sijasta, eli se ei voi vielä antaa tuumaakaan periksi. Sportilla sen sijaan suurempia tavoitteita ei loppukaudelle enää ole. Sport on päästänyt toiseksi eniten maaleja koko Liigassa, 157, ja JYPin tulikuuma hyökkäys on naputellut osumia yli neljän maalin keskiarvolla edelliset kuusi ottelua.

Arvio

JYP iskee taululle kotonaan fanaattisen kotiyleisön edessä roiman määrän komeita maaleja Antti Suomelan, Jarkko Immosen, Jani Tuppuraisen ja Juuso Puustisen avustamana. Tiistai-illan kiekkokierroksen isomaalisin ottelu löytynee Jyväskylästä!