NHL-tähden telomasta Sebastian Ahosta tipahti lisätietoja – ”Tässä on monta asiaa”

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Suomalaistähti Sebastian Aho loukkaantui Suomen aikaan sunnuntain vastaisena yönä pelatussa Calgary Flames -ottelussa.

Flames-puolustaja Mark Giordano taklasi Ahoa kolmannessa erässä päähän ja vasemman jalan seuduille, jonka seurauksena loukkaantunut suomalaistähti jouduttiin taluttamaan välittömästi pukukoppiin. Giordano sai tilanteesta ottelurangaistuksen.

Hurricanesin päävalmentaja Bill Peters antoi pelin jälkeen lehdistölle päivityksen Ahon tilanteesta.

– He (lääkärit) keskustelevat myös hänen polvestaan, joten tässä on monta asiaa, mitä pitää tutkia. Olen varma, että tiedämme myöhemmin lisää, Peters sanoi Hurricanesin hovitoimittajan Michael Smithin mukaan.

Peters ei pitänyt taklausta äärettömän pahana.

– Siinä oli vähän kontaktia päähän. Ihan rehellisesti, en tiedä osuiko se tarkoituksella päähän. Luulin, että hänen (Giordanon) kädet olivat alhaalla, mutta taklaus osui silti Ahoa päähän. Se on valitettavaa, valmentaja kommentoi tapausta.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!