KHL-seura Red Star Kunlun pelasi sunnuntaina kotiottelun Barys Astanaa vastaan. Ottelu päättyi kiinalaisseuran 0-4-tappioon.

Samalla kyseessä oli Kunlunin viimeinen ottelu tällä kaudella. Kiinalaisjoukkue menetti mahdollisuutensa pudotuspeleihin hyvän aikaa sitten. Kauden mittaan seurasta poistuikin pelaajia huomatessaan, että kausi tulee päättymään kauan ennen lumien sulamista.

Samalla päättyi myös kahden suomalaisen, Joonas Järvisen ja Jaakko Rissasen kausi. Pelihaluja varmasti olisi joten olisi jopa odotettavaa, että heitä kiinnostaisi kauden jatkaminen Euroopassa.

KHL:n siirtotakaraja meni kiinni jo jouluna, joten liigan sisällä he eivät pysty siirtymään tällä kaudella. Liigan siirtotakaraja on 1. maaliskuuta, kuten myös Sveitsissä, Itävallassa ja Saksassa. Ruotsissa siirtotakaraja on 15. helmikuuta.

Illan kierroksen myötä KHL siirtyy reilun kuukauden kestävälle olympiatauolle.