Helsingin IFK:n hyökkääjän Lennart Petrellin kausi on ollut tehoilla mitaten vaisuhko. HIFK:n profiilihyökkääjiin kuuluva Petrell on saanut 39 ottelussa kasaan tehot 7+7=14.

Vuoden vaihduttua kokenut Petrell, 33, on kuitenkin ollut hyvässä vireessä. Torstaina mies teki maalin, ja tänään Petrell kuritti Vaasassa Sportia 2+1 pisteen edestä.

Avauserässä Petrell viimeisteli 1–1-tasoitusmaalin, ja toisessa erässä mies syötti Jarkko Malisen osuman.

Petrellin tähtihetki oli vuorossa kolmannessa erässä. Petrell sai kiekon hyökkäyssiniviivalla, ja Sportin puolustaja Robin Salo yritti ehtiä estelemään. Petrell antoi 19-vuotiaalle Salolle todellisen oppitunnin harhauttamalla tämän näyttävästi sinne kuuluisalle kebab-kioskille.

Petrell päätti soolonsa viimeistelemällä 4–1-osuman komeasti Sportin Jonathan Iilahden vartioiman maalin ylähyllylle. HIFK voitti ottelun lopulta maalein 4–2.

Katso video Petrellin upeasta maalista tästä linkistä.