Leijonataiturin jatkosopimus vaakalaudalla – palaako entinen liigatähti Suomeen?

Hyökkääjä Antti Erkinjuntin ensi kauden kuviot eivät ole vielä selvillä.

Sveitsiläismedia Berner Zeitung kertoo verkkosivuillaan, ettei NLA-liigassa pelaava SCL Tigers ole käyttämässä Erkinjuntin sopimuksesta löytyvää optiota. Seura on kuitenkin mahdollisesti kiinnostunut pitämään miehen joukkueessa.

Sopimusneuvotteluja käydään parhaillaan, ja ensi kauden option käyttämisestä on päätettävä tammikuun loppuun mennessä. Erkinjuntti on parhaillaan loukkaantuneena, eikä seura ole vielä selvillä ensi kauden kuvioistaan. Jos optio jää käyttämättä, tarkoittaa se sitä, että Tigersin olisi tehtävä Erkinjuntin kanssa uusi sopimus, jos he päättävätkin keväämmällä tarjota suomalaiselle jatkoa.

Erkinjuntti siirtyi Tigersin riveihin tällä kaudella. Hän on esiintynyt 34 ottelussa tehoin 6+21=27. Tällä hetkellä mies kärsii olkapäävammasta.