Karmivaa epäonnea! Leijonatähti loukkaantui olympialaisten alla – törmäsi tuomariin

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Luulaja-puolustaja Jenni Hiirikoski on loukkaantunut.

Kokenut suomalaispuolustaja koki kovia sunnuntaina Ruotsin liigan kärkikamppailussa HV71:stä vastaan. Hiirikoski joutui jättämään ottelun kesken alle viiden minuutin pelin jälkeen törmättyään tuomariin.

Yllättävässä tilanteessa puolustaja ei huomannut lainkaan tuomaria ja hän löi päänsä tuomariin, jonka jälkeen vielä jään pintaan. Tämän jälkeen Hiirikoski ei päässyt enää omin avuin ylös ja hänet talutettiin pukukoppiin.

Naisleijonien kapteeni käväisi kuitenkin ottelussa vielä jäällä toisessa erässä, mutta kolmanteen erään hän ei enää ilmestynyt. Ruotsalaislähteiden mukaan Hiirikosken tilannetta tarkkaillaan parhaillaan, mutta enempää tietoa ei ole vielä tippunut julkisuuteen.

Pidempi poissaolo olisi valtava takaisku myös Naisleijonien olympiajoukkueelle, sillä Hiirikoski lukeutuu maailman parhaiden naispuolustajien joukkoon. Etelä-Koreassa järjestettävät olympialaiset käynnistyvät 9. helmikuuta.

Kokenut puolustaja saapui Luulajaa viime kaudella. Kuluvalla kaudella LeKi-kasvatti on viimeistellyt 24 otteluun upeat tehot 17+25=42.

Hiirikosken loukkaantumisesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Yle Urheilu.

Lähde: Kuriren.nu


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!