Tsekki passitti Suomen laulukuoroon alle 20-vuotiaiden MM-kisojen semifinaaleista Buffalossa. Nuoret Leijonat taipui puolivälierissä voittolaukauskisan jälkeen numeroin 3-4. Voittomaalikisassa Suomen ainoa onnistuja oli kuvassa oleva Kristian Vesalainen.

Suomi oli viimeisille minuuteille asti kiinni voitossa Vesalaisen (1+2) ja Olli Juolevin (1+1) tehoilun ansiosta.

Kaksi maalia iskenyt Filip Zadina kuitenkin nosti maansa tasoihin kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua Tsekin pelatessa ilman maalivahtia.

Tappio oli Suomelle karvas, sillä niin selvästi Nuoret Leijonat ottelua esimerkiksi hyökkäyspeliä tuijottamalla hallitsi. Tsekki-veskari Josef Korenarille kertyi peräti 51 torjuntaa, Ukko-Pekka Luukkonen torjui puolet vähemmän – 26 kertaa.

Tsekki jatkaa turnauksen välieriin, Suomen osalta pelit ovat ohi.