Montreal Canadiensin tähtivahdin Carey Pricen surkeaan alkukauteen on vihdoin löytynyt syy.

TVA Sports uutisoi sunnuntaina, että Price kärsi alkukaudella kroonisesta väsymyksestä.

– Olin aina väsynyt. Kaveri, joka syö hyvin ja nukkuu hyvin, ei pitäisi olla väsynyt kokoajan niin kuin olin, Price sanoi TVA Sportsin haastattelussa.

Price ei palautunut harjoitusten ja pelien jälkeen normaaliin tyyliin, joten mystinen ongelma rupesi vaikuttamaan totisesti ammattiurheilijan elämään.

Ratkaisun löysi lopulta Price vaimolta, Angela Pricelta, joka otti yhteyttä ravintoterapeuttiin.

– Kun Carey tuli tapaamaan minua, hänellä oli todella iso ongelma palautumisen kanssa. Hän luuli, että hän pystyy ratkaisemaan ongelman omin avuin, mutta asiat menivät vain huonompaan ja huonompaan suuntaan, ravintoterapeutti Jean-Francois Gaudreau sanoi.

– Tajusimme verikokeiden jälkeen, että hänellä oli enimmäkseen D ja B12 -vitamiinien puutetta.

Price aloitti marraskuussa uuden ravintokuurin, joka sisälsi ravintolisiä.

Ennen marraskuun 2. päivä tapahtunutta alavartalovammaa, Price oli voittanut vain kolme peliä kauden 10 ottelusta ja hänen torjuntaprosenttinsa oli vaatimaton 87,7.

– Minulla meni kolme viikkoa, että sain jättimäisen muutoksen energiatasooni, Price sanoi.

Marraskuun 25. päivä tapahtuneen paluun jälkeen Price on pelannut 21 ottelua voittotilastolla 10-8-3 ja torjuntaprosentilla 92,3.

– Hän ei uskonut, että hoito olisi ollut noinkin nopea ja tehokas kuin se oli. Hänen vaimonsa oli myös tyytyväinen, koska hän aloitti heti siivoamaan heidän taloa useammin, Gaudreau hehkuttaa.