Video: NHL-hyökkääjältä koomista sekoilua – joukkuekaverit pelastivat täydeltä nöyryytykseltä

Detroit Red Wingsin tähtihyökkääjä Anthony Mantha meinasi joutua pahan nöyryytyksen kohteeksi ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan.

Peli oli vielä maalittomassa tasatilanteessa avauserässä, kun Mantha hieroi kiekkoa oman maalin takana samaan aikaan, kun koko Flyersin hyökkäyskolmikko oli parkissa Detroitin maalinedustalla.

Manthan avaussyöttö kesti turhan pitkään. Kun hän lopulta lähti avaamaan peliä, katkesi hyökkääjän maila epäonnisesti, minkä seurauksena kiekko pomppasi suoraan vastustajan pelaajille maalin eteen.

Tilanteelle jo täysin antautuneen oloinen Mantha pudotti jäähyn välttääkseen katkenneen mailan ja syöksyi epätoivoisesti maalin eteen pelastamaan tilannetta.

Hänen onnekseen myös joukkuekaverit olivat enemmän kuin hereillä. Täysin varmalta maalilta haiskahtaneen tilanteen pelasti ensin maalivahti Jimmy Howard upealla torjunnalla, vaikka myös hän menetti sekavassa pelitilanteessa mailansa.

Tämän jälkeen kiekko pelattiin vielä takatolpalle yksin jääneelle Sean Couturierille, jonka laukauksen kuitenkin blokkasi puolustaja Trevor Daley.

Nöyrästi vaihtoon luistellut Mantha sai olla kiitollinen, ettei kiekko päätynyt omaan maaliin.

Katso video tilanteesta yläpuolelta!

Henri Havusela