Tässä ne ovat – SM-liigan ulkomaalaistähden historialliset osumat! (video)

© Kuva: Juha Tamminen

Kuten aiemmin kerroimme, TPS:n Eric Perrin teki KooKoota vastaan pelatussa ottelussa SM-liigan historiaa.

Kanadalaishyökkääjä viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Näistä jälkimmäinen oli hänen liigauransa 166. maali ja 480. piste. Tällä lukemalla Perrin nousi ulkomaalaisten pistepörssin kärkeen Jokerien legendaarisen Otakar Janeckyn ohi.

Avauserän 7. minuutilla Perrin viimeisteli TPS:n 2–0-johtomaalin. Perrin voitti hyökkäyspään b-pistealoituksen, ja pian tämän jälkeen toinen konkarihyökkääjä Tomi Kallio laukoi siniviivalta. Perrin lakaisi KooKoon maalivahdin Juha Järvenpään torjuman irtokiekon sisään maalin tolpalta.

Toisen erän avausminuutilla Perrin vei ylivoimalla TPS:n jo 3-0-johtoon. Myös tähän osumaan Kallio sai syöttöpisteen.

Katso video Perrinin illan ensimmäisestä osumasta tästä linkistä.

Katso video maalista, jolla Perrin nousi yksin Liigan ulkomaalaispelaajien pistepörssin kärkeen tästä linkistä.