Ennätysmies Perrin aivan hurjassa iskussa – iski jo illan toisensa ja siirtyi yksin pörssikärkeen!

© Kuva: Juha Tamminen

Joidenkin, esimerkiksi jääkiekon Liigan virallisten tiedotuskanavien, mielestä TPS:n Eric Perrin siirtyi KooKoo-ottelun ensimmäisellä osumallaan vasta Jokerien legendan Otakar Janeckyn rinnalle SM-liigan ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen pistepörssissä. Liiga viestitti näin siitä huolimatta, että Perrin oli tehnyt enemmän maaleja kuin Janecky.

No, heti toisen erän alkajaisiksi Perrin päätti panna jossitteluille pisteen. Perrin, 42, iski illan toisensa ja TPS:n 3-0-johtomaalin ja nousi aivan virallisesti ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen pörssikärkeen.

SM-liigan ja Liigan ulkomaalaispelaajien pistepörssin kärkisaldo kirjoitetaan juuri nyt lukemin 166+314=480 – kunnes Perrin iskee seuraavan pisteensä.

Molempiin Perrinin tämän illan osumiin on saanut syöttöpisteen Liigan pistepörssin kärkipaikkaa tavoitteleva Tomi Kallio.


PÄIVÄN VIHJE: LOKOMOTIV JAROSLAVL – JOKERIT

Karkaako Lokomotiv vai nouseeko Jokerit rinnalle ottelusarjassa?