Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen joukkue kääntänyt kelkkansa – supertähdeltä upeita kommentteja!

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkäjien Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämän Carolina Hurricanesin kausi NHL:ssä on ollut ainakin tuloksia tuijottamalla todella nousujohteinen. Syksyllä voittoja tuli vain ”silloin tällöin”, myös joulukuussa joukkue taapersi varjojen mailla ”ylityöpelien” käännyttyä turhan usein vastustajalle.

Nyt laulu on muuttumassa, ja seitsemässä edellisessä ottelussa voittoja on tullut kuusi. Maalivahti Cam Ward tiesi listata NHL.comin haastattelussa, mistä pirteä vaihe on peräisin.

Menestyksekäs aika ei ilmeisesti ole vaatinut sen kummempia poppakonsteja, vaan se on saanut alkunsa jopa yllättävällä, hyvin yksinkertaisella tavalla.

– Jätkien itseluottamus on selkeästi noussut. Olemme päässeet hyvään rytmiin ja alkaneet voittaa pelejä, Ward tuumi viitaten meenneeseen aikaan.

Eli kun voittoja on tullut, on samalla itseluottamus luonnollisesti kasvanut. Se puolestaan on johtanut yhteishengen kasvuun.

– Puhumme nyt toisillemme enemmän sekä kopissa että jäällä. Ja yritämme auttaa toisiamme. Nuo kaikki ovat positiivisia merkkejä, Ward iloitsi sivuston mukaan.

Hurricanes on noussut vahvoilla otteillaan jo jopa lähelle pudotuspelipaikkaa. Seuraavan kerran sen vireen punnitsee isossa ottelussa Pittsburgh Penguins.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!