Masentava putki jatkuu – Mikko Koivulta ristiriitaisia kommentteja suuren tuskan keskellä!

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild koki myöhään lauantai-iltana tiukan 2-3-tappion Edmonton Oilersille, jonka myötä joukkueen upea voittoputki meni poikki. Vaikka Wild onkin kammennut jo kiinni pudotuspelipaikkaan, on Minnesotan leirissä myös tuskaa havaittavissa.

Ja sitä on ainakin kippari Mikko Koivun puserossa. Kapteeni on pelannut jo uskomattomasti kymmenen ottelua pisteittä, eikä helpotusta näytä tulevan millään. Viime yönä hän sai toimitettua pikkumustan maalin kehikkoon.

– Luulen, että kun voitat, se on paljon helpompaa, suomalainen pyöritteli Reutersin mukaan.

Nyt Wildilla menee vahvasti, sillä joulukuussa se on hävinnyt ainoastaan kaksi kamppailua. Edmontonia vastaan tuli siis kuun toinen tappio, ja se sai Koivunkin mielen apeaksi.

– Mutta niinä iltoina, kun et käytä näitä mahdollisuuksia ja kun häviät pelit, tulet turhautuneeksi, sentteri sadatteli.

Tällä kaudella ainoastaan pisteet 4+11 iskenyt suomalainen ei lyö kirvestä kaivoon, vaikka kuiva kausi onkin uskomattoman pitkä. Koivun kommenteista paistaa rautainen ammattimaisuus.

– Kaikki mitä voimme tehdä, on luoda (paikkoja). Se on seuraava asia. Täytyy työskennellä sitä varten, suomalainen päätti.

Koivulla on saumat karistaa apina niskasta vielä ennen joulutaukoa, sillä Wildin ohjelmassa on ennen pyhiä peräti neljä peliä.

Ensi yönä vastassa on Chicago Blackhawks. Wildin tavoin myös kotijoukkue on pudotuspeliviivan lähellä.