Lähde: Hurjia maalimääriä pyssyttänyt NHL-tähti kaupan! – ”Hän on heidän arvokkain pelinappulansa”

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Philadelphia Flyersin NHL-kausi on saanut katastrofaalisia piirteitä, kun joukkue kyntää parhaillaan 10 ottelun tappioputkessa.

Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos uskoo, että Flyers on tekemässä muutoksia lähitulevaisuudessa.

Kypreos nostaa erityisesti esille yhden nimen, jonka ajat Flyers-paidassa saattavat olla luetut ennen helmikuun 26. päivä päättyvää siirtorajaa.

Wayne Simmonds on nimi, jonka kuulemme sitä useammin, mitä lähemmäksi siirtoraja tulee. En usko, että Flyers yrittää vielä aktiivisesti kaupata häntä, mutta jokaisen tappion tullessa Flyersin GM:llä Ron Hextallilla on vaikeampi päätös edessään, Kypreos sanoi.

Kahdella edellisellä kaudella yli 30 maalia paukuttanut Simmonds on aloittanut tämän sesongin nihkeästi, eikä 29-vuotiaalla voimahyökkääjällä ole 26 ottelun jälkeen kuin tehot 7+7=14 kasassa.

– Simmonds osaa tehdä kaiken jäällä. NHL:n GM:t ovat sanoneet, että hän on Flyersin arvokkain pelinappula. Tämä olisi paras mahdollinen tilaisuus kaupata hänet pois, että he saisivat parhaan mahdollisen vastikkeen takaisin, sisäpiiritoimittaja uskoo.

Simmondsin lähes neljän miljoonan dollarin vuosipalkan sopimus päättyy kesällä 2019. Kypreos ei usko, että Flyersilla olisi varaa sorvata luottohyökkääjälle uutta kalliimpaa sopimusta.

– Flyersilla ei ole varaa Simmondsin uuteen sopimukseen kesällä 2019, koska heillä on Claude Giroux ja Jakub Voracek kiinnitettynä pitkäksi aikaa suurilla 8,25 miljoonan dollarin sopimuksilla.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!