© Kuva: Getty Images

KHL:n pudotuspeleihin hamuavan suomalaisvahdin joukkueella iso kuukausi – kova näkemys iskukyvystä!

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Juha Metsolan edustama KHL-joukkue Amur Khabarovsk on ollut yksi sarjan värikkäimpiä nippuja tällä kaudella. Se on esimerkiksi tehnyt 91 maalia ja päästänyt vastaavasti 102, suomalaistorjujan prosentti toisaalta on komea 92,2.

Kun viime kaudella Amur iski runkosarjassa onnettomasti 110 osumaa, on tällä kaudella maaleja syntymässä selvästi enemmän.

Joukkue on kokenut jossain määrin isoja muutoksia ainakin hyökkäyspelissä. Sen johtohahmo on 13 osumaa iskenyt Alexei Byvaltsev.

Metsolan mukaan nykyinen Amur on paras, missä hän on koskaan pelannut. Liigan nelinkertainen hopeamitalisti edustaa joukkuetta nyt kolmatta kauttaan.

– Meillä on todella hyvät mahdollisuudet mennä pudotuspeleihin. Se on parempi kuin viime vuonna, kun todella painimme, Metsola muotoili KHL:n virallisilla sivuilla.

Khabarovskin joukkue jäi viime kaudella ainoastaan seitsemän pinnaa pudotuspeleistä. Nyt Metsola tietää, että runkosarjan jokainen peli on isossa roolissa.

Amurin kannalta joulukuu onkin tärkeä.

– Joulukuu voi olla ratkaiseva, sillä meillä on paljon kotipelejä. Se on meille erittäin tärkeä kuukausi, ja meidän on todella saatava paljon pisteitä.

Metsolan joukkueella on tänä vuonna jäljellä vielä kuusi peliä, joista peräti viisi on kotijäällä.

Tällä hetkellä Amur on pudotuspelipaikkojen ulkopuolella.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos