Hirmuisessa iskussa olevan ketjun liekehdintä aiheuttaa myös päänvaivaa NHL:ssä – päävalmentaja myönsi faktat

© Kuva: Getty Images
Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Columbus Blue Jacketsin Artemi Panarin on ollut viime aikoina hirmuisassa iskussa, sillä venäläistaituri on nakuttanut joukkueensa kahdessa edellisessä ottelussa uskomattomasti kuusi syöttöpistettä – jokainen näistä on lisäksi ollut ykkössyöttö.

Ketjun Panarin – Pierre-Luc DuboisJosh Anderson jäätävällä vireellä on myös negatiivisia seurauksia, vaikka se onkin Blue Jacketsia kannatellut lähellä itäisen konferenssin kärkipaikkoja.

Nyt kolmikko on luonnollisesti jokaisen joukkueen silmätikkuna. Vastustajien pakkien on eritoten pakko olla hereillä näiden pelaajien kanssa.

– Luulen, että heitä tarkkaillaan enemmän. He loivat tänään paljon hyökkäyspään paineita. Heidän on pysyttävä vahvana meitä varten, joukkueen päävalmentaja John Tortorella sanoi NHL.comille viitaten viime yön Arizona Coyotes -peliin.

Vastustajien tarkkailun lisäksi odotukset eivät ainakaan laske trioa kohtaan – kolmikon on huutoon pystyttävä vastaamaan, vaikka vastustajat heitä tiukasti nyt seuraakin.

Tortorellan esille nostama ottelu päättyi Columbukselle 1-0. Voittomaalin iski nimenomaan Anderson ketjukavereidensa alustaessa osuman.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!