Aina sama mies, kun vastustajaa sattuu – selostajakin järkyttyi Ässien kohupakin tempusta: ”Hui hirveä!”

Mikäköhän siinä on, että jotkut pelaajat sattuvat toisia useammin olemaan paikalla silloin, kun vastustajajoukkueen pelaaja makaa telottuna jään pinnassa.

Viime viikonloppuna Ässien puolustaja Ben Blood taklasi sivusta kovalla vauhdilla Lukon Roni Sevästä juuri, kun tämä oli laukonut kiekon Ässien maaliin. Blood sai tempustaan 2+10 minuutin jäähyn, mutta selvisi ilman pelikieltoa.

Tänään Blood selvisi jostakin syystä vielä vähemmällä astetta rumemmasta tempusta. Kärppien hyökkääjä Mikael Ruohomaa kääntyi keskialueella ottamaan vastaan syöttöä omalta puolustajaltaan. Juuri kun Ruohomaa oli kääntänyt selkänsä kohti Bloodia, tämä niittasi Ruohomaata takaapäin kyynärpäällä niskan seudulle.

Ruohomaa putosi iskun voimasta jäähän, mutta nousi melko nopeasti omin voimin ylös. Vaikka isku niskaan oli selvä, kukaan ottelun tuomaristosta ei ilmeisesti nähnyt tapahtunutta, sillä Bloodille ei tuomittu tilanteesta rangaistusta.

Jos olisi nähnyt, tilanteessa ei olisi ollut mitään tulkinnanvaraa. Ruutu+ -kanavan selostajakin oli Bloodin tempusta kauhuissaan.

”Hui hirveä minkänäköinen temppu Ben Bloodilta”, selostaja taivasteli.

Tee omat tulkintasi ja johtopäätöksesi tilanteesta katsomalla taklaus tästä linkistä.