Jääpallon kotimaisessa pääsarjassa pelaavat HIFK ja Veiterä mittelivät eilen perjantaina paremmuudestaan Helsingissä, ja lopulta voiton vei sarjakärkeen kivunnut lappeenrantalaisjoukkue numeroin 5-10.

Ottelu ei ollut aivan tavallinen runkosarjan peli, debytoihan tuossa koitoksessa jääkiekosta tunnetuksi tullut huippusentteri Teemu Ramstedt.

Lajin vaihto ei suorituksen valossa ollut hänen omien sanojensa mukaan ilmeisesti mikään katastrofi. Jääkiekon puolella Liigassa yhteensä yli 500 ottelua ja KHL:ssäkin yli 70 kamppailua pelannut Ramstedt kilautti bandydebyytissä pallon jopa pystyrautaan.

– Bandyliigadebyytti takana. 5-10-tappio hallitsevalle mestarille Veiterälle. Olosuhteet karut ja lopussa oltiin osin vesipallon puolella. Kerran löin tolppaan, mutta tehoitta jäätiin, Ramstedt twiittasi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen myös aiemman linkin takaa.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
#Bandyliiga debyytti takana. 5-10 tappio hallitsevalle mestarille Veiterälle. Olosuhteet karut ja lopussa oltiin osin vesipallon puolel. Kerran löin tolppaan mutta tehoitta jäätiin. Huomenna laitetaan pallo maaliin Botniaa vastaan Ogelissa. Kiitos kaikille! #jääpallo @HIFKBandy

Ramstedtin ja HIFK:n jääpallokausi jatkuu jo tänään.

Puolitoista vuotta sitten Suomen mestaruuden voittanut Botnia yrittää horjuttaa paikallisvihollistaan Oulunkylän tekojääradalla kello 15 alkavassa kamppailussa.

– Huomenna laitetaan pallo maaliin Botniaa vastaan Ogelissa. Kiitos kaikille!, Ramstedt kirjoitti perjantaina.