Lähde: Connor McDavidin vierellä maaleja mättävä tutkapari kaupan! – NHL:n huippuseura miehen perässä?

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Edmonton Oilersin alkukausi on mennyt pahasti alle odotusten ja moni joukkueen pelaajista on pyörinyt syksyllä siirtohuhujen kohteena.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman nosti aivan uuden pelaajan ”huhupöydälle” tiistai-iltana.

NHL:n sisäpiiritoimittajiin kuuluva Friedman kirjoittaa, että Oilersin riveissä viime kaudella 27 maalia pyssyttänyt hyökkääjä Patrick Maroon saattaa olla kaupan.

Ryan Nugent-Hopkins on seksikkäin nimi, mutta ”Pat” Maroon on todennäköisin Oilers-pelaaja joka kaupataan, jos asiat jatkuvat samalla tavalla. Mietin, jos Maroonin kotikaupungin joukkue St. Louis Blues olisi yksi hänen vaihtoehdoista. Blue etsii hyökkäykseensä laajuutta, ja Maroon voisi tarjota juuri sitä, Friedman sanoo.

Maroonin alkanut kausi ei ole lähtenyt monen muun Oilers-pelaajan tapaan odotetulla tavalla liikkeelle, kun 29-vuotiaalla jenkkihyökkääjällä on 24 peliin kasassa tehot 7+7=14.

Maroon pelasi lähes koko viime kauden Oilers-kippari Connor McDavidin rinnalla, ja hän aloitti myös tämän kauden megatähden vasemmassa laidassa.

Oilersin päävalmentaja Todd McLellan laittoi joukkueen ketjut kuitenkin uusiksi viime viikolla, mikä tiesi Maroonille tiputusta kakkosketjuun Nugent-Hopkinsin rinnalle.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!