Huhhuh! Jättiläismäiset NHL:n supertähdet ottivat rajusti yhteen paljain nyrkein – katso tästä myllytys!

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin ja Dallas Starsin viime yönä pelatussa ottelussa roihahti pahasti tunteet toisen erän alussa, kun 195-senttinen ja 120-kiloinen pakkijärkäle Dustin Byfuglien niittasi Stars-tähti Aleksandr Radulovin laitaan.

Stars-kapteeni Jamie Benn hyökkäsi välittömästi jututtamaan Byfuglienia ja lopulta järkälemäiset taistelupukarit päätyivät heittämään hanskansa jäähän.

Molemmat antoivat kovalla temmolla nyrkiniskuja toisilleen, mutta todelliset huippuosumat jäivät puuttumaan. Byfuglien sai lopulta kaadettua 188-senttisen ja 95-kiloisen Bennin maahan ja ansaitsi siitä suuret suosionosoitukset kotiyleisöltä.

Jets voitti ottelun lopulta lukemin 5-2.

Katso tappelu klikkaamalla tästä.