Vaikka Arizona Coyotesin alkukausi NHL:ssä onkin ollut melkoisen vaikea, ei joukkueen leirissä panna päätä puskaan. Edes veskari Antti Raannan loukkaantumisen ei kojoottien tekemistä sotke, pikemminkin häntä odotetaan takaisin maalille luottavaisin mielin.

Viime aikoina jo voittojakin napsineen Coyotesin kausi on ollut kaikkinensa vuoristorataa, sillä suomalainen esimerkiksi torjui taannoin peräti kolmen ottelun voittoputken. Toisaalta, Arizona on edelleen kaukana pudotuspelisijoista, jonka takia joukkue tarvitsee kentälle johtajaa.

Raanta on GM John Chaykan mukaan sellainen.

– Hän on hyvä maalivahti. Hän pysäyttää ne laukaukset, joita hänen pitää pysäyttää, kanadalainen järkeili Arizona Sportsin mukaan.

– Hän tulee sisään, hän on hieno persoona. Hän vakauttaa asioita, kaverit haluavat pelata hänen edessään. Hän antaa meille luottoa, Chayka lisäksi painotti.

Coyotes voi olla siinä mielessä levollisin mielin, että kun suomalaistorjuja palaa, saa joukkue maalilleen siis itsevarmuuden.

Arizonaan täksi kaudeksi siirtyneen maalivahdin torjuntaprosentti yltää yli 91:een, päästettyjen maalien keskiarvo sen sijaan on alle kolme.