Video: Liigassa nähtiin jälleen ruma taklaus päähän – kunnioitus puuttui täysin

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa nähtiin keskiviikkona jälleen täysin turha päähän kohdistunut taklaus, kun HPK:n Petteri Nikkilä taklasi keskialueella Rauman Lukon puolustajaa Rony Ahosta rumasti ottelun kolmannessa erässä.

Ottelua oli jäljellä ainoastaan reilut kolme minuuttia, kun Ahonen teki pitkän kuljetuksen ja löi kiekon punaviivan jälkeen HPK:n päätyyn.

Vaikka tilanteessa näki kilometrin päähän, että Ahonen on jo luopumassa kiekosta ja pelitilanne on hänen osaltaan menossa ohi, tuli Nikkilä tilanteeseen täydellä höyryllä ja taklasi Ahosta suoraan kasvojen seudulle.

Lukko-puolustaja ontui vaihtoaitioon. Nikkilälle tuomittiin tilanteesta 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Katso video tilanteesta tästä linkistä!