Vegas Golden Knights aloittaa NHL-taipaleensa viikonloppuna, kun se pelaa seurahistorian ensimmäisen pelinsä Suomen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Dallas Starsia vastaan.

Kauden alla Golden Knights on ollut iso nimi siirtomarkkinoilla.

Seuran takalinjoilla on edelleen ylitarjontaa. Huhuissa Golden Knightsilta on odotettu 1-2 puolustajakauppaa.

– He pitävät todennäköisesti kiinni (Derek) Engellandista, (Jason) Garrisonista ja (Luca) Sbisasta, eivätkä he halua päästää nuoria puolustajia (Shea) Theodorea, (Nate) Schmidtiä tai (Colin) Milleriä minnekään. Muiden kohdalla liikkeet ovat hyvin mahdollisia, TSN:n toimittaja Bob McKenzie kirjoitti.

Lueteltujen nimien ulkopuolelle jäivät Brayden McNabb, Jon Merrill, Griffin Reinhart, Clayton Stoner ja Brad Hunt.

– Heidän on pakko löytää ratkaisuja, jotta he saavat tilaa huippulupaavalle Theodorelle. He lähettivät hänet farmiin siksi, koska häntä ei tarvitse laittaa siirtolistalle. Hänen pitäisi olla kuitenkin NHL:ssä, McKenzie näkee.

Toinen hyvin mielenkiintoinen pyörittely kohdistuu Golden Knightsin maalivahtiosastoon.

Aiemmin tällä viikolla Golden Knights poimi itselleen Malcolm Subbanin, jonka Boston Bruins oli laittanut NHL:n siirtolistalle eli waiverseihin.

– He kantavat tällä hetkellä kolmea maalivahtia mukanaan (Marc-Andre Fleury, Calvin Pickard ja Subban). Se ei ole mitenkään optimaalista ja tuo tilanne voi olla päällä vain parin viikon ajan. Fleury on tällä hetkellä numero yksi, McKenzie kävi läpi.

– Vegasissa nähdään niin, että Subbaniin kannattaa käyttää aikaa. Hän pääsee työskentelemään maalivahtivalmentajan Dave Priorin kanssa ja he uskovat siihen, että tuo projekti voi kantaa hedelmää. Hän voisi olla joku päivä jopa ykkösvahti, McKenzie jatkoi.

Tämän seurauksena Pickard on joutumassa liipasimelle. Viime vuosien aikana Colorado Avalanchen organisaatiossa torjunut Pickard, 25, on edelleen hyvin lupaava nimi. Hänet nähtiin muun muassa viime keväänä Kanadan maalilla MM-kisoissa.

– Ei voi sanoa, että jotain tapahtuu välittömästi, mutta on syytä tarkkailla Golden Knightsia treidimielessä. He voivat hyvinkin liikuttaa yhden maalivahdin muualle. Samoin puolustajan, McKenzie summasi aiheen.