© Kuva: Getty Images

Useat NHL-seurat jahtaavat kohuhyökkääjää – KHL:stä tarjottu miljoonien sopimusta!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kanadalaishyökkääjä Andreas Athanasiou on tällä hetkellä melkoisen kohun keskellä.

Athanasioun ja Detroit Red Wingsin jatkosopimusneuvottelut ovat olleet jäässä jo tovin ajan, eivätkä osapuolet ole löytäneet yhteisymmärrystä.

The Hockey Newsin toimittaja Ken Campbell jakoi kovia tietoja Athanasioun nykytilanteesta.

– Hän harjoittelee tällä hetkellä HC Luganon kanssa Sveitsissä ja hänellä on pöydällä 2,5 miljoonan dollarin tarjous KHL-seuralta Omskilta, Campbell kertoi.

Campbellin mukaan 23-vuotias hyökkääjä on saanut myös kolme tarjousta Sveitsistä.

Kiinnostus ei rajoitu pelkästään Eurooppaan. Viime kaudella 18 maalia Red Wingsille iskeneen Athanasioun perässä on lukuisia NHL-seuroja.

– Mitä olemme saaneet kuulla, niin Red Wings ei mitenkään aktiivisesti kaupittele häntä. Monet eri seurat ovat kuitenkin soitelleet hänen peräänsä. Montreal Canadiens, Ottawa Senators ja Los Angeles Kings ovat olleet aktiivisimpia, Campbell taustoitti.

Athanasioun agentti Darren Ferris ei lähtenyt avaamaan sen tarkemmin nykytilannetta, mutta Ferrisin mukaan ratkaisuja saadaan aikaiseksi aivan piakkoin.

– Jos hän tekee sopimuksen Eurooppaan, siinä on mukana pykälä, jonka myötä hän voi lähteä vielä rapakon taakse. Tällöin NHL-diili pitää tehdä viimeistään joulukuun ensimmäisenä päivänä. Mikäli näin ei käy, silloin hän pelaa koko kauden ajan Euroopassa.

– Athanasiou on laittanut paperit kuntoon Kanadan olympiakomitean kanssa. Jos häntä ei nähdä NHL:ssä, silloin hänestä tulee välittömästi kulmapalanen Kanadan olympiajoukkueelle, Campbell otti huomioon ensi helmikuussa pelattavan olympiaturnauksen.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon