Suomalaistaiturille karut potkut KHL:stä – allekirjoitti lähes välittömästi Liiga-sopimuksen!

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaishyökkääjä Jesse Mankinen sai aiemmin tässä kuussa potkut KHL-seura HK Vitjazilta.

16 KHL-ottelua tällä kaudella tehoin 2+4=6 pelannut Mankinen on kuitenkin löytänyt uuden joukkueen ja palaa Liigaan, Pelicansin riveihin.

26-vuotiaan SaiPa-kasvatin sopimus kattaa tämän kauden.

– Mankinen on hyvin liikkuva ja tuloksentekoon kykenevä hyökkääjä. Iso asia on myös miehen kätisyys (right), joka tuo meille lisää variaatioita ja mahdollisuuksia hyökkäys- sekä ylivoimapeliin, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo Pelicansin tiedotteessa.

Mankinen teki loistavaa jälkeä viime kaudella KalPan paidassa, kun taitava hyökkääjä summasi yhteensä 39 tehopistettä (18+21) 58 runkosarjaottelussa. Viime sesongin pudotuspeleissä Mankinen summasi tehot 5+6=11.