Suomalaislupaus aloitti NHL-kautensa katsomossa – erikoinen tilanne jatkuu

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin puolustajalupaus Julius Honka aloitti NHL-kautensa katsomon puolella. 21-vuotiaan suomalaisen tilanne on kummallinen, kuten SuomiKiekko aiemmin kertoi.

Vielä harjoitusleirien alkaessa spekuloitiin sillä, mitä Hongan mahdollinen iso rooli tarkoittaa joukkuekaveri Esa Lindellille.

Toistaiseksi marssijärjestyksessä ei ole epäselvyyttä, sillä Lindell aloitti joukkueen ykkösparissa John Klingbergin kanssa ja kellotti yli 20 minuuttia peliaikaa. Lindell oli isossa roolissa myös Starsin ylivoimassa.

Honka puolestaan saa jännittää, mitkä ovat tulevien viikkojen kuviot. Jos valmennus kokee nykyisen puolustuksensa toimivana kuusikkona, joutuu nuori puolustaja vielä todennäköisesti hakemaan vauhtia AHL:n puolelta.