Suomalainen NHL-hyökkääjä loukkaantui nololla tavalla! – Avaa pelipaikan kovapalkkaiselle NHL-tähdelle

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Vegas Golden Knightsin suomalaishyökkääjä Erik Haula yllätti Suomen aikaan lauantain vastaisena yönä pelatussa Detroit Red Wings -ottelussa, kun hän aloitti tappelun taitohyökkääjä Tomas Tatarin kanssa.

Tappelu lähti siitä, kun Tatar niittasi Haulan keskialueella ja siitä turhautuneen suomalaishyökkääjä hyökkäsi slovakkipelurin kimppuun, ja heitti hanskat jäälle NHL-uransa ensimmäistä kertaa.

Tappelu oli hyvin yksipuolinen ja Tatar antoi Haulalle muutaman kelpo iskun leukaperiin. Lue aiheesta lisää tästä.

Myllyllä oli kuitenkin pahat seuraukset, koska Sportsnetin toimittajan Chris Johstonin mukaan Golden Knights joutui laittamaan Haulan lauantai-iltaan loukkaantuneiden listalle, eli suomalaishyökkääjää ei pakolla nähdä kaukaloissa ainakaan hetkeen.

Golden Knights sai Haulan loukkaantumisen myötä yhden ylimääräisen paikan kokoonpanosta, joten he käyttivät sen AHL:ään suurella kohulla lähetettyyn venäläishyökkääjään Vadim Shipatsheviin. Lue siitä lisää tästä.

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!