Noin 24 tunnin sisällä Patrik Laine katseli kahteen eri otteeseen lähietäisyydeltä vastustajajoukkueen ratkaisumaalia.

Ensin Pittsburghissa Penguinsin Phil Kessel karkasi läpiajoon Laineen virheen jälkeen. 2-1.

Suomen aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä Jets johti pitkään ottelua Columbus Blue Jacketsia vastaan, mutta kotijoukkue tuli tasoihin kolmannessa erässä.

Jatkoajalla Laine jäi taas jälkeen, nyt Blue Jacketsin Josh Andersonille.

Kesällä sopimussotkujen takia otsikoissa pyörinyt Anderson kaarsi hyökkäysalueen keskelle ja pamautti Blue Jacketsille 2-1-voittomaalin.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
the #CBJ goal that sealed the comeback win ↓↓↓

Tuoreeltaan hyökkäysvoimainen Jets on ajautunut erikoisen ongelman pariin. Tehottomuus on nimittäin tuonut kovaa tuskaa Jetsille.

Minnesota Wildia vastaan Jets pystyi vielä iskemään neljä maalia. Iso kiitos siitä lähti Laineen suuntaan, sillä suomalaishyökkääjä tykitti kyseisessä ottelussa kaksi osumaa.

Sen jälkeen Jets on pystynyt pitämään päästetyt maalit vähissä, mutta samalla hyökkäyspeli on kuivunut lähes olemattomiin.

– Hyvä puoli Jetsin vieraspelireissussa oli se, että he saivat yhteensä kaksi pistettä mukaansa. Huono puoli oli se, että joukkueella on isoja ongelmia hyökkäyspäässä, Winnipeg Sunin toimittaja Ted Wyman niputti.

Jetsillä kovat pelit jatkuvat yhden välipäivän jälkeen, sillä Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vastassa on jälleen kerran Pittsburgh Penguins.