Lahden Pelicans esittelee erittäin mielenkiintoisen vahvistuksen perjantaina, kun tshekkipuolustaja Libor Sulak pelaa ensimmäisen pelinsä Liigassa.

Pitkään oli epävarmuutta siitä, että saapuuko Sulak ollenkaan Lahteen, sillä näytöt Tshekin MM-ryhmässä viime keväänä veivät hänet Detroit Red Wingsin NHL-leirille.

Sulakilla on Detroitin kanssa kahden vuoden tulokassopimus, mutta tämän kauden hän on lainalla Pelicansissa.

23-vuotiaalla isokokoisella puolustajalla tulee olemaan iso rooli Pelicansin takalinjoilla. Viime kaudella hän tehtaili loistavat tehopisteet 10+18 tshekkiläisen Orli Znojmon riveissä EBEL-sarjassa, minkä lisäksi hänellä oli joukkueen paras teholukema +19.

189-senttistä Sulakia on kehuttu puolustajaksi, joka tukee hyökkäyksiä ja on tehokas pelaaja ylivoimalla.

Detroitin harjoitusleirin aikana seuran valmennusryhmä kehui häntä myös loistavaksi luistelijaksi, mikä lupaa hyvää myös liigajäille.

Motivaatio puolustajalla on varmasti kohdillaan, sillä tähtäin on ponnistaa Pelicansista Detroitiin takaisin tämän kauden jälkeen. Sulakista on lupa odottaa Pelicansin ykköspuolustajaa loppukaudeksi.

Liigan sivuilla Sulak ei näy kokoonpanossa, mutta Pelicansin Twitter-tilin mukaan kyseessä on virhe.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Kokoonpanosivuilla pieni virhe järjestelmässä, Sulak siis pelaa kakkosparissa Lassenin kanssa, Leimu 7. pakkina #PelicansFi #Liiga