Edmontonin karu floppi saamassa nopeat lähtöpassit NHL:ssä – Jesse Puljujärven tie ei silti helpotu?

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Alkukaudella NHL:ssä hyvin vaihtelevasti esiintynyt Edmonton Oilers on astelemassa treidimarkkinoille.

Oilers ei ole meinannut löytää toimivia ratkaisuja hyökkäyksen oikealle laidalle. Esimerkiksi megatähti Connor McDavidin vierellä on kokeiltu lukuisia eri vaihtoehtoja alkukauden aikana.

– He aikovat testata vielä tulokashyökkääjä Kailer Yamamotoa ensi viikolla ennen kuin tekevät päätöksiä, lähetetäänkö hänet takaisin juniorisarjaan vai pysyykö hän NHL-ryhmän mukana. Näyttöpaikka on todennäköisesti luvassa ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan, Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos mietti.

Kypreos kuitenkin vahvisti, että Oilers etsii tällä hetkellä vaihtoehtoja treidimarkkinoilta.

– He ovat olleet todella pettyneitä Ryan Stromeen, joka saapui Edmontoniin samassa vaihtokaupassa, jossa toiseen suuntaan matkasi Jordan Eberle. En usko, että he ovat mitenkään naimisissa Stromen kanssa.

– Uskon, että he ovat valmiita kauppaamaan hänet muualle. Iso kysymys liittyy siihen, saavatko he hänestä mitään järkevää takaisin, Kypreos pohti.

Kypreosin mainitsema vaihtokauppa tehtiin kesällä. Näin Strome olisi saamassa hyvin nopeat lähtöpassit Oilersista.

Kymmenessä ottelussa Strome on iskenyt tehot 1+2.

Peter Chiarellin (Oilersin GM) tehtävälistalla tuo on ihan kärjessä. He yrittävät löytää lisää maalintekovoimaa oikealle laidalle, Kypreos vahvisti.

Kauden alla myös suomalaislupaus Jesse Puljujärveä istutettiin kaavailuissa yhdeksi oikean laidan hyökkääjäksi. 19-vuotias Puljujärvi lähetettiin kuitenkin AHL:n puolelle.

Puljujärven nimeä ei edes mainittu, kun Sportsnetin lähetyksessä käytiin läpi Oilersin eri mahdollisuuksia maalinteko-ongelmien ratkaisuun.

– He etsivät tällä hetkellä lisää nopeutta, ja yksi vaihtoehto, joka voisi tulla kysymykseen, on New York Rangersin hyökkääjä Chris Kreider, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman väläytteli.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!