Pelaajauransa aikana kovanaamana tutuksi tullut George Parros on valittu NHL:n kurinpidon uudeksi päälliköksi.

Parros seuraa tehtävässä Stephane Quintalia, joka on siirtymässä muiden tehtävien pariin. Quintal on Parrosin apuna muutosprosessin alkuvaiheilla.

37-vuotias Parros pelasi pitkään NHL-uransa aikana Anaheim Ducksissa, missä hän toimi muun muassa Teemu Selänteen suojelijana. Kaksikon yhteinen taival alkoi kesällä 2006, jolloin Parros siirtyi Colorado Avalanchesta Ducksiin. Parros pelasi vielä NHL-uransa loppuvaiheilla Florida Panthersissa (2012-13) ja Montreal Canadiensissa (2013-14). Parros löi hokkarit naulaan Canadiensissa vietetyn vuoden jälkeen.

Parros keräsi kasaan 474 NHL-ottelussa peräti 1092 jäähyminuuttia. Hänen uraltaan paljastui kuitenkin varsin yllättävä tieto.

– Parros muistutti siitä, ettei hänelle annettu koskaan pelikieltoa hänen pelaajauransa aikana. Hänen mukaansa tuo osoitti sen, että hän tiesi, missä raja menee, The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun taustoitti.

LeBrunin mukaan Parros jakoi myös välittömästi tietoja painotusalueista, joihin hän aikoo keskittyä uuden pestinsä alkuvaiheilla.

– Hänen katseet ovat tiukasti huitomisessa ja niissä tilanteissa, joissa pelaajia yritetään tarkoituksella vahingoittaa. Parros sanoi, että hän aikoo olla paljon tiukempi noissa tapauksissa, LeBrun kertoi.