Tässäkö NHL:n vuoden tulokas? – Historiaa tehnyt nuori tähti yllättänyt jo kauden alla

© Kuva: Getty Images

Tänä vuonna suomalaispelaajia ei ole välttämättä ehdolla NHL:n vuoden tulokkaaksi.

Viime kaudella Patrik Laine kävi kovan kisan jenkkisentteriä Auston Matthewsia vastaan, jääden lopulta Matthewsin taakse toiseksi.

Entäpä sitten nyt? Kuka valitaan vuoden tulokkaaksi?

Tässä kisassa New Jersey Devilsin nuori sveitsiläistähti Nico Hischier voi olla melkoisen korkealla.

Hischier on ehtinyt yllättää jo kauden alla.

– Tällä hetkellä hän on kahden kärkiketjun hyökkääjä. Hän on ansainnut paikkansa omilla otteillaan, Devilsin päävalmentaja John Hynes totesi toimittajan Chris Ryanin mukaan.

– Emme alun perin sijoittaneet häntä sinne, mutta pelit ovat kertoneet toista. Hän on tehnyt hienoa työtä ja hän on käyttänyt mahdollisuudet hyväkseen, kun hän on päässyt ylivoimaan mukaan. Samalla hän on pystynyt kantamaan sentterin roolia erittäin hyvin, Hynes kehui.

Kesällä Hischier teki historiaa, kun hänet valittiin kaikkien aikojen ensimmäisenä sveitsiläispelaajana ykkösvuorolla. Hischier kiilasi muun muassa kandalaishyökkääjän Nolan Patrickin edelle.

– Nico on pystynyt kantamaan keskushyökkääjän vastuuta ilman sen suurempia ongelmia. Toki siellä on muutamia asioita, joissa hän voi parantaa, mutta tuo on se paikka, missä näemme hänet tällä hetkellä.

Harjoituskauden aikana Hischier on ollut hyvin tehokas. Hischier on pelannut yhteensä neljässä ottelussa, joissa jokaisessa hän on heiluttanut maaliverkkoja. Yhteensä Hischier on kasannut kokoon seitsemän tehopistettä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.