NHL:ssä kesän ykkösuutinen oli se, millaisen jatkosopimuksen Edmonton Oilers löi nuorelle supertähdelle Connor McDavidille.

20-vuotias kanadalaissentteri lunasti peräti 100 miljoonan dollarin lapun Oilersilta.

Myös toiselle nuorelle supertähdelle, Jack Eichelille, on kaavailtu messevää jatkoa.

Eichelin tulokassopimus päättyy tulevan kauden jälkeen. Näin Sabres ja jenkkisentteri ovat voineet neuvotella seuraavasta diilistä jo tämän kesän aikana.

– Sen mitä itse olen kuullut, niin he (Sabresin leiri) olivat toiveikkaita siitä, että jatkosopimus saataisiin tehtyä ennen kauden alkua. Tämä oli kuitenkin viikko tai kaksi sitten. Kyllä, on olemassa edelleen mahdollisuus sille, että jatkosopimus nähdään kauden alla, mutta kun kuulostelee tuoreita viestejä, niin olen saanut käsityksen siitä, että tilanne on muuttumassa, TSN:n toimittaja Darren Dreger sanoi WGR 550 -radiokanavalla.

– Varsinkin Eichelille on ihan ok, mikäli hän lähtee kauteen tilasta, missä jatkosopimusta ei ole vielä tehty.

NHL Tonight -ohjelman kommentaattori Alex Tanguay nosti esille näkemyksen siitä, että Eichelin pitää antaa lisää näyttöjä siitä, että hän on aidosti isojen rahojen arvoinen pelaaja.

Eichelille on kaavailtu kahdeksan vuoden jatkoa, jossa palkkojen keskiarvo olisi yhtä kautta kohden noin 10 miljoonaa dollaria.

Kesän 2015 NHL-draftissa Eichel varattiin toisena heti McDavidin jälkeen.