”Kiekkoraamatulta” kova arvio: Suomalaistähti Sami Vatanen kaupattavien listalla – ”Nimi, jota kannattaa seurata”

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin suomalaispuolustaja Sami Vatasen nimi pyöri siirtohuhuissa läpi kesän, ja vaihtokauppa Vegas Golden Knightsiin oli erittäin lähellä.

Ducks kauppasi kuitenkin nuoren puolustajan Shea Theodoren Golden Knightsiin, joten Vatasen ura jatkuu ainakin toistaiseksi Kalifornian lämmössä.

”Kiekkoraamatuksi” tituleerattu jääkiekkolehti The Hockey News listasi alkavan kauden todennäköisimmin kaupan kohteeksi joutuvat pelaajat. 26-vuotias Vatanen on lehden mukaan jälleen kaupan: Vatasen nimi löytyy Top 10 -listauksen sijalta 9.

– Vaikutti siltä, että Anaheim olisi myynyt Vatasen kesällä. Mutta hänen vakava olkapääleikkauksensa, jonka takia hän joutuu huilaamaan pitkän ajan, vaikeutti asioita. Ducks saattaa silti vaihtaa Vatasen hyökkääjään, koska heillä on puolustuksessa jo ennestään Cam Fowler, Hampus Lindholm, Josh Manson, Brandon Montour ja Jacob Larsson, joiden ympärille on hyvä kasata joukkuetta, arvostettu kiekkolehti arvioi.

THN:n mukaan Vatasen lähtö tuskin kuitenkaan tapahtuu kesken kauden, vaan kauppaa saatetaan joutua odottamaan ensi kesään asti.

– Lindholm on myös kuntoutumassa olkapääleikkauksesta, eikä NHL-seuralla voi koskaan olla tarpeeksi hyvin liikkuvia puolustajia. Vatanen on nimi, jota kannattaa seurata. Erityisesti, kun hänen olkapäänsä paranee. Hän ei kuitenkaan ole enää varma vaihtokaupan kohde. Se tapahtuu todennäköisemmin kesällä 2018.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.