Espoo Unitedin toimitusjohtajana toiminut Olli Aro jättää tehtävänsä.

United tiedotti asiasta tiistaina.

Seura on aloittanut uuden toimitusjohtajan etsinnän.

– Aro on tehnyt erittäin hyvää työtä nostaessaan Espoo Unitedin tasokkaaksi joukkueeksi hyvin vaativassa tilanteessa. Olemme kiitollisia Arolle, mutta nyt suurin haasteemme on vakaan taloudellisen pohjan rakentaminen, Espoo Unitedin perustaja ja pääomistaja Jussi Salonoja sanoo tiedotteessa.

United oli isosti otsikoissa kesän aikana kovien talousvaikeuksien takia. Salonoja uskoo kuitenkin valoisaan tulevaisuuteen.

– Urheilutuloksilla tarkastellen olemme menestyneet. Kuitenkin, juuri nyt tarvitsemme johtoon talousosaajan, joka keskittyy sponsoriyhteistyön kehittämiseen, myyntityöhön ja kulujen karsintaan. Uskon, että palaamme alkuperäiseen tavoitteeseemme, kasvattamaan Espoo United vielä Suomen johtavaksi nuorisourheilun organisaatioksi tulevaisuudessa, Salonoja käy läpi.

Yksi iso kysymys velloo kuitenkin toimitusjohtajan pestin yllä. Se on yksinkertaisesti se, että onko tehtävällä suurta kysyntää ja kuka uskaltaa lähteä johtotehtävään, kun koko seuran tulevaisuus on ollut pahasti vaakalaudalla?

United on muun muassa karsinut seuran alaisuudessa toimivien joukkueiden määrää. Nyt Unitedin urheiluorganisaatioon kuuluvat Mestikseen tällä kaudella osallistuva miesten jääkiekon edustusjoukkue sekä Korisliigassa syksyllä aloittava miesten koripallon edustusjoukkue.