Nashville Predatorsissa viime kaudella pelanneen veteraanihyökkääjä Mike Ribeiron, 37, kiekkoura on näillä näkymin päättymässä viime kauteen.

1074 ottelua NHL:ssä tehoin 228+565=793 pelannut Ribeiro on kärsinyt uransa loppupuolella pahoista ongelmista alkoholin kanssa, ja mies on lähetetty muutamaankin otteeseen vieroitushoitoon.

Taiturimaisena hyökkääjänä tunnetun Ribeiron viimeisin hairahdus alkoholiin tapahtui tämän vuoden toukokuussa, mutta mies ei suostunut ottamaan Predatorsilta apua vastaan. Seuran johdolla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähettää kokenut hyökkääjä AHL:ään.

Ribeiron agentti Bob Perno uskoo, että hänen suojattinsa viimeiset jääkiekkopelit on pelattu.

– Tiedän vain, että Mike ei ole laittanut luistimia jalkaan enää kauden jälkeen. Hän ei ole harjoitellut, eikä hän käy enää jäällä. Hän jää eläkkeelle, Perno kertoo La Presse -lehdelle.

– Yksikään NHL-seura tai eurooppalainen joukkue ei ole tiedustellut minulta hänen saatavuuttaan. Tapa, jolla hänen uransa loppuu, on todella harmittavaa, agentti jatkaa.

Ribeiro on ollut toukokuusta lähtien erossa vaimostaan ja lapsistaan, eikä kenelläkään hänen tutullaan ole tietoa hänen tekemisistään.

– Kukaan ei tiedä, mitä hän tekee nykyään. Ongelma on siinä, että Mike luulee, että hän ei ole sairas. Hänen päässään kaikki on kaunista. Hän jätti kuntoutusleirin viime talvella. Olemme hyvin huolissamme, mutta emme voi tehdä mitään. Joka kerta kun puhelimeni soi, toivon, että se on hän, Perno sanoo.