New York Rangersilla paha ongelma alkavalle kaudelle – keskikaista ei vakuuta

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

New York Rangersin sentteriosasto on pahasti epätasapainossa ennen alkavaa NHL-kautta.

Seurajohto sai sorvattua pitkän sopimuksen 24-vuotiaalle Mika Zibanejadille, jonka varaan lasketaan paljon joukkueen kärkiketjuissa. Liian paljon siihen nähden, että vuoden Rangersia edustanut nuorukainen on vasta kasvamassa isoihin saappaisiin.

Zibanejadin takana on mestaruutta tavoittelevalle seuralle pelottavan ohutta. Näillä näkymin Kevin Hayesin pitäisi kannatella joukkueen kakkosketjua.

Lisäksi joukkueeseen hankittiin halvalla miljoonan dollarin ja yhden vuoden sopimuksella 30-vuotias David Desharnais, jonka lopullinen taso on vielä täysi kysymysmerkki.

Rangersin valmennus mahdollisesti siirtää kesän 2011 ykköskierroksen varauksen J.T Millerin keskushyökkääjän paikalle, vaikka hän on saanut itsestään eniten irti laitahyökkääjän paikalla.

New Yorkissa on ajauduttu ongelmaan keskushyökkääjien kanssa sen jälkeen, kun Derek Stepan kaupattiin Arizonaan ja Oscar Lindberg napattiin laajennusdraftissa Vegas Golden Knigtsiin.

Aina menestykseen tähtäävän Rangersin tilanne on huolestuttava, kun sentteriosasto on täynnä kysymysmerkkejä ja roolitus pahassa epätasapainossa. Viimeistään pudotuspeleissä tämä näkyy muita kärkiseuroja vastaan.

Henri Havusela

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!