Konkarihyökkääjä Jaromir Jagrin ja Florida Panthersin teiden eroamisesta on julkaistu väärää tietoa, raportoi kiekkotoimittaja Jimmy Murphy.

New York Postin toimittaja Larry Brooks kirjoitti aiemmin, että Panthersin seurajohto oli jo luvannut tarjota konkarille uutta kontrahtia laajennusdraftin jälkeen, mutta sopimusta ei ikinä kuulunut (uutinen).

Murphyn tietojen mukaan asiat eivät edenneet Brooksin esittämällä tavalla.

– Luotettavan lähteen mukaan Panthers pyysi Jagria testaamaan arvonsa vapailla markkinoilla ja palaamaan sitten takaisin. Jagr suostui tähän, Murphy kirjoittaa.

Sittemmin osapuolet sopivat teiden eroamisesta.

– NHL:n laajennusdraftin, NHL-draftin, Floridan uusien valmentajien palkkaamisen jälkeen ja Jagrin testattua vapaat markkinat osapuolet päättivät erota.

– Panthers ei koskaan rikkonut lupaustaan sopimustarjouksesta, heillä ei ollut suullista tai muutakaan sopimusta, Murphy informoi lähteeseensä vedoten.

45-vuotias Jagr on edelleen vapaalla jalalla.

Jimmy Murphy

@MurphysLaw74
According to a reliable NHL source w/knowledge of #Jagr situation, #NHLPanthers told him to test market & "circle back". He agreed. (Cont.)

Jimmy Murphy

@MurphysLaw74
More on #Jagr & #NHLPanthers, after testing market & after team went through expansion/entry drafts & hiring coach, sides parted ways.

Jimmy Murphy

@MurphysLaw74
But again, #NHLPanthers NEVER "reneged" on a contract to Jaromir Jagr. Not even a verbal agreement or "wink-wink"!