Kuopion kiekkoylpeydellä KalPalla kulkee nyt lujaa joka rintamalla. Viime kaudella joukkue sijoittui Liigassa toiseksi, mikä auttoi seuran historiansa parhaaseen taloudelliseen tulokseen.

Seura julkaisi viime viikolla tilikautensa 2016–17 tuloksen, joka oli peräti 538 000 euroa voitollinen.

Mikä merkittävintä kuopiolaisten kannalta, sama tai jopa parempi tahti näyttää jatkuvan. KalPan eilen nettisivuillaan julkaiseman uutisen mukaan seuran tämän kauden myynti on jo ennen elokuun loppua todella hyvällä mallilla.

Seuran mukaan mm. Niiralan montun VIP-ravintola Hannes-klubi on loppunmyyty koko kaudeksi. Samoin on 30 kotipelin otteluisännyyksien laita. Myöskään hallin jäässä ei ole enää yhtään vapaata mainospaikkaa.

– Myyntimme on ylittänyt lähes joka kausi hallituksen asettaman tavoitteen yhteistyökumppanieuroissa, mutta en muista aiemmin omalta 14 vuoden ajaltani toimistolla, että meillä olisi ollut näin paljon loppuunmyytyä jo elokuun puolella. Kun finaaleiden myötä pääsimme aloittamaan myynnin täydellä teholla vielä noin kuukausi viime vuosia myöhemmin, voidaan puhua ennätysvauhdista, KalPan myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen kertoo seuran jutussa.

Tänää KalPa pelaa Mestarien liigan vierasottelun Tshekin Brnossa, ja lauantaina on vuorossa vierailu Ruotsiin Malmö Redhawksin luo. Viime viikonvaihteessa KalPa kohtasi samat vastustajat kotonaan ja kaatoi Malmön 6–4. Kometa Brnolle kuopiolaiset hävisivät 2–4.

– Reissussa joukkue viettää aikaa yhdessä myös harjoitustuntien ulkopuolella, kämppäkavereina ja yhteisruokailuilla muun muassa. Sosiaalinen elämä joukkueen sisällä vahvistuu, kun olemme tiiviisti yhdessä tämän neljä vuorokautta. Nämä ovat hyviä ja kasvattavia hetkiä, KalPan tuore päävalmentaja Sami Kapanen summaa CHL-vierasreissujen hyötyjä.