Hattutempun räväyttäneen Eeli Tolvasen ex-ketjutoverilta posketon letkautus – tässäkö hurjan laukauksen ”salaisuus”?

© Kuva: Getty Images

Jokerien riveihin täksi kaudeksi siirtynyt 18-vuotias hyökkääjälupaus Eeli Tolvanen pyssytti sensaatiomaisesti hattutempun keskiviikkona pelatussa ottelussa Dynamo Minskiä vastaan.

Erityisesti Tolvasen hurja rannelaukaus on herättänyt kiekkofanien keskuudessa paljon keskustelua ja sen taustoista on alettu keskustelemaan myös somessa.

Kiekkofani Jani Pellinen heitti Twitterissä kommentin, missä hän kertoo Tolvasen olleen viime kaudella yksi eniten laukauksia ampuneita pelaajia USHL:ssä.

Ei kestänyt aikaakaan, kun julkaisuun oli tullut kommentoimaan Sioux City Musketeersissa Tolvasen sentterinä viime kaudella pelannut kiekkolupaus Aapeli Räsänen, jolta löytyi lisäinfoa Tolvasen laukauksen käyttämisestä.

– No meikä siinä sentterinä, niin ei huonommalle kannata syöttää, Pikkuleijonissa kultaa voittanut Räsänen letkautti itseironisesti.

Oilersin kuudennella kierroksella (153.) varattua Räsästä ei tunneta suurena maalipyssynä, vaan melkoisen kovana pelinrakentajana, ja siitä osviittaa antaa jo viime kauden tehopisteet 7+18=25.

Tolvanen ampui peräti 30 osumaa viime sesongilla USHL:ssä ja oli sarjan kuumimpia maalitykkejä.


PÄIVÄN VIHJE: LOKOMOTIV JAROSLAVL – JOKERIT

Karkaako Lokomotiv vai nouseeko Jokerit rinnalle ottelusarjassa?