Eurooppalaisseurojen kuolaama sentteri kiinnostaa KHL-seuraa – neuvottelee myös Sveitsiin

Muun muassa jo Teemu Ramstedtin joukkueeseensa kiinnittänyt Slovan Bratislava neuvottelee jatkosopimuksesta KHL:ssä viime kaudella kovaa jälkeä tehneen keskushyökkääjän Jeff Taffen kanssa, uutisoi slovakialainen sivusto Hokejovysvet.

Taffe ehti olla yksi kuumimmista vapaista keskushyökkääjistä eurooppalaisseurojen kannalta, sillä jenkkisentteri iski Slovanin riveissä viime kaudella 42 tehopistettä, minkä lisäksi hän teki Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä pari vuotta sitten 59 pistettä Linköpingin joukkueessa.

Bratislavan päävalmentaja Miloš Říha kommentoi sivuston haastattelussa, että seura käy 36-vuotiaan tähtihyökkääjän kanssa parhaillaan neuvotteluja, mutta kilpailussa on mukana myös sveitsiläisseura.

Taffe on kiekkoillut urallaan myös NHL:ssä 180 runkosarjan ottelun verran.