Tähtihyökkääjän treidistä tulossa hyvin nolo NHL-seuran kannalta – venäläispakki uhkaa karata KHL:ään

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche tiedotti tiistaina jatkosopimuksista, joiden joukossa ei ollut venäläispuolustajan Nikita Zadorovin nimeä.

Zadorovista on tullut melkoinen murheenkryyni Avalanchelle, sillä hän on uhannut karata KHL:ään, mikäli Avalanche ei tarjoa parempaa jatkosopimusta.

Sport-Ekspressille antamassa haastattelussa Zadorov sanoi olevansa näreissään erityisesti siitä, kuinka pitkää sopimusta Avalanche on tarjonnut.

Venäläispuolustaja on antanut kuun loppuun asti aikaa Avalanchelle parantaa tarjousta.

Aiemmin Avalanche menetti venäläissentterin Mihail Grigorenkon TsSKA:han, mihin myös Zadorovia on huhuttu. Raporttien mukaan TsSKA:lla olisi jo valmis sopimus Zadoroville, mikäli tämä päättää lähteä takaisin kotimaahansa.

Avalanchen kannalta tähtisentterin Ryan O’Reillyn kauppa alkaa näyttää pahemmalta ja pahemmalta tuoreiden vaiheiden jälkeen.

Kesällä 2015 Avalanche treidasi O’Reillyn Buffalo Sabresiin, mistä mukaan tarttui Grigorenko, Zadorov, hyökkääjä J.T. Compher sekä varausvuoro. 22-vuotias Compher nakutti viime kaudella vain kohtuulliset tehot AHL:n puolella.

O’Reilly sen sijaan on ollut heti iso palanen Sabresille. Hän oli mukana myös viime syksyn World Cup -turnauksessa, minkä voittoa O’Reilly juhli Kanadan kanssa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️