NHL-pelaajien arkeen kuuluu tottua nopeisiin muutoksiin, sillä seuran vaihtuminen voi tulla eteen yhdellä puhelinsoitolla.

Toisaalta jotkut pelaajat onnistuvat rakentamaan kodin yhteen kiekkokaupunkiin. Näin kävi ruotsalaispuolustaja Niklas Hjalmarssonille, joka on pelannut Chicago Blackhawksissa aina siitä asti, kun hän aloitti NHL-uransa seurassa 2007-08.

Kesällä Arizona Coyotesiin kaupattu 30-vuotias puolustaja julkaisi Instagramissa tyylikkään kuvan, joka havainnollistaa hyvin, kuinka iso osa miehen elämää Chicago on ollut.

Päivityksessä on kuva Hjalmarssonin ja hänen puolisonsa hääkuvasta sekä heidän kahdesta lapsestaan, jotka ovat niin ikään syntyneet isän NHL-uran aikana. Lisäksi kuvassa on Hjalmarssonin kolme Stanley Cup -sormusta.

– Tämä tiivistää minun ja perheeni kymmenen vuotta Chicagossa. Kokemus on ollut todella fantastinen. On surullista lähteä, mutta olen innoissani uudesta seikkalusta Arizonassa. Kiitokset kaikille, jotka tekivät näistä vuosista ikimuistoiset, Hjalmarsson kirjoittaa.