Pudotuspeleissä tylyn kohtalon kokeneelle NHL-taiturille uusi sopimus – tienesteihin silti hurja nousu

Boston Bruins on päässyt yhteisymmärrykseen uudesta yhden vuoden mittaisesta sopimuksesta hyökkääjä Ryan Spoonerin kanssa, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman kertoo Twitter-tilillään.

Uusi sopimus nostaa 25-vuotiaan taiturihyökkääjän vuositulot entisestä 950 000 dollarista peräti 2,85 miljoonaan dollariin.

Spoonerin viime kausi oli suuri pettymys, koska hänelle kertyi 78 ottelussa vain 39 tehopistettä (11+28). Kanadalainen teki parhaalla kaudellaan (2015-16) 49 tehopistettä ja nousi silloin Bruinsin avainhyökkääjien joukkoon.

Tänä keväänä pudotuspeleissä Spooner ei mahtunut edes Bruinsin pelaavaan kokoonpanoon, vaan joutui katsomaan osan otteluista katsomon puolelta. Miehelle kertyi lopulta neljä pudotuspeliottelua, joissa hän summasi kaksi tehopistettä.