NHL-luotsi herkuttelee kiehtovalla ketjulla – Aleksandr Radulov kahden supertähden vierelle?

© Kuva: Ilari Savonen
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaiskolmikon Kari Lehtonen, Esa Lindell, Julius Honka edustama Dallas Stars on ollut hyvin aktiivinen tämän kesän siirtomarkkinoilla.

Seuran GM Jim Nill on yrittänyt vahvistaa muun muassa peräpäätä muutamilla eri keinoilla.

Nill nappasi maalivahtiosastolle Los Angeles Kingsistä Ben Bishopin. Samassa yhteydessä lähtöpassit sai suomalaisvahti Antti Niemi, joka matkasi lopulta Pittsburgh Penguinsiin.

Puolustukseen uudeksi nimeksi mukaan liittyy Marc Methot, jonka Vegas Golden Knights myi Starsille kesäkuun loppuvaiheilla.

Starsin hyökkäys vahvistui puolestaan kahdella kovalla nimellä.

Haaviin kun tarttui sekä tshekkisentteri Martin Hanzal että venäläislaituri Aleksandr Radulov.

Starsin tuore päävalmentaja Ken Hitchcock voikin myhäillä hyvällä syyllä nähtyjen liikkeiden jälkeen.

– Meillä on paljon potentiaalia ja paljon kilpailukykyä rosterissamme. Nyt vain pitää keskittyä siihen, että saamme oikean ilmeen esille tulevaa kautta varten, Hitchcock kommentoi Dallas Morning Newsin mukaan.

Starsin osalta yksi mielenkiintoinen seurattava asia on, millaisiin ratkaisuihin Hitchcock päätyy ykkösketjun kanssa.

Radulovin hankinnan jälkeen ilmoilla on ollut spekulointia siitä, laittaisiko Hitchcock kolme kovan luokan tähteä samaan ketjuun?

Tämä siis tarkoittaisi, että Radulov lyötäisiin supertähtien Jamie Bennin ja Tyler Seguinin vierelle.

– Olen valmentanut Radulovia vastaan niin NHL:ssä kuin kansainvälisellä tasolla ja tiedän, että hän tuo paljon intensiivisyyttä peliin. Hän on näkyvä hahmo, ja hänelle pitää antaa huomiota. Ihan sama juttu on Bennin ja Seguinin kanssa. Uskon, että he pystyvät ruokkimaan hyvin toisiaan, jos päädymme tuohon ratkaisuun.

Hanzalin suhteen Hitchcockilla riittää mietittävää siinä, käyttääkö hän tshekkisentteriä kakkosketjun keskellä Jason Spezzan tukena vai laitetaanko Hanzal kolmosvitjaan hyvin puolustavaan rooliin.

– Meillä on vaihtoehtoja, hyviä vaihtoehtoja, Hitchcock pohtii tyytyväisenä.

– Nyt pitää vain saada pelaajista paras irti. Olen aina yrittänyt tavoitella sitä yksityiskohtien ja itse pelin kautta. Kun pelaamme oikein, myös ketjut rakentuvat ajan kanssa.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!