Minnesota Wild on solminut viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiterin kanssa.

24-vuotias Niederreiter solmi viiden vuoden mittaisen diilin, jonka yhteisarvo on 26,25 miljoonaa dollaria.

Niederreiter saa sopimuksessa selkeän palkankorotuksen, kun hän tienaa jatkossa yhtä kautta kohden 5,25 miljoonaa dollaria. Aiemmassa kolmivuotisessa sopimuksessa Niederreiterin palkkojen keskiarvo oli yhdelle vuodelle 2,67 miljoonaa dollaria.

Wildissa Niederreiter on rikkonut 20 maalin rajapyykin kolmella viime kaudella.

Alunperin Niederreiter oli New York Islandersin ykköskierroksen varaus kesältä 2010 (vuoro #5). NHL-ura Islandersissa ei kuitenkaan lähtenyt kunnolla rullaamaan, ja Niederreiter siirtyi Wildin riveihin kaudeksi 2013-14.

Niederreiter oli yksi Wildin rajoitetuista vapaista agenteista. Nyt katseet kääntyvät erityisesti suomalaishyökkääjä Mikael Granlundin suuntaan.

Viime kaudella henkilökohtaisen maali-, syöttö- ja piste-ennätyksensä rikkonut Granlund odottelee yhä uutta sopimusta. Niederreiterin varsin messevän jatkosopimuksen jälkeen on mielenkiintoista nähdä, millaisia summia Granlund tienaa jatkossa.

Granlundin lisäksi Wildin pelaajista myös Marcus Foligno on rajoitettuna vapaana agenttina.