KHL:n mahtiseura vahvistuu huippupelaajilla – haaviin NHL-hyökkääjä ja superlupaus

© Kuva: Getty Images

TsSKA Moskova vahvistuu kolmella kärkitason pelaajalla, kun seuraan liittyvät Colorado Avalanchesta hyökkääjä Mihail Grigorenko, Montreal Canadiensissa ja Tampa Bay Lightningissa viime kaudella pelannut puolustaja Nikita Nesterov sekä aiemmin NHL-kaukaloihinkin huhuttu superlupaava hyökkääjä Kirill Kaprizov.

Kaikkien kolmen pelaajan sopimukset ovat peräti kolmen vuoden pituisia. Asiasta uutisoi Championat. Seuran presidentti Igor Esmantovitsh vahvisti sopimukset medialle joukkueen avoimissa harjoituksissa.

Aiemmin Suomikiekko uutisoi, että Nesterov kieltäytyi kahdesta NHL-sopimuksesta ennen sopimustaan moskovalaisseuran kanssa.

NHL:ssä läpimurtoa hakenut Grigorenko puolestaan ehti pitkään olla huhuissa, joille nyt saatiin varmistus. NHL-urallaan raamikas hyökkääjä ehti tehdä 217 kamppailussa 64 tehopistettä.

Kaprizovin pitkä sopimus on kova takaisku Minnesota Wildille, joka toivoi saavansa lähivuosina viime kaudella KHL:ssä Salavat Julajev Ufan joukkueessa 20 maalia iskeneen 20-vuotiaan hyökkääjän riveihinsä.

Henri Havusela

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️