Hurjat spekulaatiot Olli Määtän ympärillä kasvavat – Pittsburghissa kovin vähän suomalaisen korvaajia

© Kuva: Getty Images

Kaksinkertaisen Stanley Cup -mestarin Olli Määtän ympärillä velloo hurjia siirtohuhuja. Pittsburghissa kahtena viime kesänä mestaruutta juhlinutta suomalaista on aiemmin huhuiltu mm. Toronto Maple Leafsin paitaan.

Pittsburgh Post-Gazette pohtii, onko Penguins valmiina siirtämään Määtän kauppatavaraksi, ja jos on, mitä joukkue tekisi korvatakseen hänet.

– En usko, että Määttä on koskematon millään tavalla. Sopimuksen löytäminen on paljon monimutkaisempaa, toimittaja Sam Werner pähkäilee.

– Mitä tulee potentiaalisiin korvaaviin toimiin, tämä voi tapahtua kaupan tai vapaan siirron kautta.

Määttä on noussut joukkueessaan suureen rooliin. Urallaan runkosarjassa 64 ja pudotuspeleissä 19 pistettä takonut suomalainen on ollut yksi Penguinsin luotettavimmista pakeista.

– Penguins ei pursua NHL:ään valmiita varauksia – tämän vuoden varaustilaisuus todistakoon sen. Joukkueessa on kuitenkin pari kiehtovaa kaveria, esimerkiksi Ethan Prow ja Derrick Pouliot. Lukas Bengtssonin viime vuosi oli kova, hänellä oli borrelioosi. Mutta hän on kaveri, joka voi myös vakuuttaa, jos hän palaa kaukaloihin, Werner muotoilee.

Jyväskylästä lähtöisin olevan Määtän nykyinen sopimus päättyisi kauteen 2021-22.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004